AC Milan: Julen Lopetegui trag dobija na zamahu

Julen Lopetegui u razgovoru sa klubom iz Premijer lige

Glavne uloge slede jedna za post-Poli eru u AC Milanu. Pomenuli smo da je Mark Van Bommel prioritet Zlatana Ibrahimovića, kao i da je uskoro zakazan sastanak sa Domenikom Tedeskom. Stoga se ništa ne donosi, a staza Julen Lopetegui nije napuštena, naprotiv.

Zaista, prema Gazzetta dello Sport– Rossoneri su navodno 57-godišnjeg španskog trenera stigli na prvo mesto liste. Oslobođen ugovora, bivši trener FK Sevilja nije bilo ime koje su priželjkivali navijači Milana, koji su maštali o Ksabiju Alonsu, Jirgenu Klopu ili Antoniju Konteu.

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.