Serie A: Frosinone šalje Salernitanu u Serie B

Serie A: Frosinone šalje Salernitanu u Serie B

Težak udarac za Salernitanu. Suočavajući se sa Frosinoneom na meču 34 serije A, Garneti jednostavno nisu imali drugog izbora nego da pobede kako bi izbegli spuštanje na donji ešalon. Međutim, utakmica je počela veoma loše pošto je Soule otvorio pogodak sa penala, pre nego što je Brešanini napravio brejk za domaću stranu (2-0, 10′ i 25′).

Na kraju utakmice, Zortea je stavio tačku na poslednju nadu da će Saler ostati u Eliti (3-0, 85′). Nakon što je promovisan 2021. godine, klub bersagliera je prebačen u Serie B. Salernitanu će ostati još samo četiri utakmice da svari ovaj spust, s tim da će klub gotovo garantovano završiti na dnu tabele. Frosinone je sa svoje strane iskoristio ovo da se udalji iz crvene zone i ostane tri boda ispred Udinesea, koji su u plej-ofu.

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.