AC Milan: Zakazan sastanak sa Tedeskom

AC Milan: Zakazan sastanak sa Tedeskom

Tijago Mota, Mark van Bommel, Julen Lopetegui, Paulo Fonseka, Domeniko Tedesko… Imena koja je italijanska štampa pominjala poslednjih dana da bi preuzela od Stefana Piolija na klupi AC Milana prate jedna drugu. Van Bommel bi bio prioritetan izbor Zlatana Ibrahimovića, ali se ne deli nužno na svim nivoima kluba.

Prema našim izvorima, uprava Milana je zakazala sastanak sa Domenikom Tedeskom, aktuelnim selektorom Belgije. Tridesetosmogodišnji trener nemačkog porekla koji je rođen u Italiji prethodno je bio trener Šalkea 04, Spartaka Moskve i RB Lajpciga.

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.