Serie A: AS Roma dominira Udineseom posle scenarija bez presedana

Serie A: AS Roma dominira Udineseom posle scenarija bez presedana

Ovog četvrtka, 25. aprila, u 20 časova, utakmica između Udinesea i AS Rome trajala je samo dvadesetak minuta. Ovaj meč je nastavljen kada je prestao u nedelju, 14. aprila, rezultatom 1-1. Kao podsetnik, tog dana, odbrambeni igrač Rome, Evan Ndička, srušio se na zemlju držeći se za srce pre nego što su medicinsko osoblje i hitne službe stigle do njega sa defibrilatorom.

Iako je ova epizoda dovela do prekida meča, konačno je nastavljena u 72. minutu. Na kraju su posetioci pobedili sa 2:1 zahvaljujući golu Brajana Kristantea u dodatom vremenu (1-2, 90+5′). Cilj koji omogućava AS Romima da konsoliduju svoje peto mesto. Sa druge strane, Udinese je i dalje 17.

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.