Romi dali pozitivne vesti za Evana Ndicku

Romi dali pozitivne vesti za Evana Ndicku

Na nosilima i odveden direktno u bolnicu, incident Evana Ndicke izazvao je veliku zabrinutost u italijanskom fudbalskom svetu. Prvobitni pregledi isključili su srčane probleme, zaključak je potvrđen novim testovima. „Igrač Evan Ndička prošao je seriju kardiologija i pregleda pluća trećeg nivoa u medicinskom centru FIFA Vila Stjuart. Izvršeni testovi potvrdili su odsustvo srčanih patologija i oporavak minimalnog pneumotoraksa koji se dogodio tokom meča u Udineseu.“ naveli su Romi na svom sajtu. Igrač je dobio zeleno svetlo da se vrati treninzima.

„Igrač je stoga sposoban da nastavi sportsku aktivnost koja će se pratiti narednih dana“ italijanski klub je rekao. Sa medicinskim zelenim svetlom za nastavak treninga, Ndička sada može da zamisli postepeni povratak sportskim aktivnostima. Roma Danijelea De Rosija kreće u uzbudljiv kraj sezone, sa velikim ulozima u Seriji A kao i u Ligi Evropa. Rimljani takođe imaju kartu da igraju u C3 dok se u polufinalu sledeće nedelje suočavaju sa Bajer Leverkuzenom.

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.