Juve: Iskren odgovor Dušana Vlahovića na glasine o PSG

Juve: Iskren odgovor Dušana Vlahovića na glasine o PSG

Dok je Juventus odigrao drugi deo polufinala Kopa protiv Lacija, srpski napadač Dušan Vlahović se prošlog leta vratio glasinama koje su ga dugo povezivole sa Pari Sen Žermenom, što smo ekskluzivno otkrili tokom letnjeg transfer prozora u junu. „Čuo sam, video sam novine, ali ništa nisam znao i nisam bio baš zainteresovan za to. Razmišljao sam da se dobro pripremim za dobru sezonu. Imam još dve godine ugovora i veoma sam srećan ovde. To je moj odgovor, želim da osvojim nešto važno sa Juveom. Onda ćemo videti. Pričaćemo o tome kasnije.“, objasnio je srpski napadač u kolonama Tim. Podsećamo, 24-godišnji Srbin je postigao 16 golova na 28 odigranih ligaških utakmica.

„(Kylian) Mbape je tako jak, u ovom trenutku je najbolji na svetu. Ima 25 godina i osvojio je skoro sve, postigao je četrdeset golova ove sezone (tačno 42 sa PSG- om), to je ogromno. A da ostanemo sa Francuzima, pričajmo o (Olivijeu) Žiruu. Statistika zauzima sve više prostora, ali vam ne govore koliko je igrač važan. Na Svetskom prvenstvu 2018, Francuska pobeđuje, statistika kaže da je (Olivije) Žiru postigao nula golova. Ali ako on nije tamo, Francuska ne pobeđuje. Bio je nezamenljiv u ovom timu, sa svim prljavim poslovima koje je radio, dodavanjima, načinom na koji je vršio pritisak na odbranu, bio je jedan od fundamentalnih igrača u ovoj pobedi“., analizirao je i rodom iz Beograda. Za sada, bivši čovek Fiorentine, koji je rekao ‘Sanjati Balon d’Or’, ostaje fokusiran na Staricu ali zašto ne bi i bliska budućnost u PSG…

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.