Inter Milan: lunarna razmena između Turama, Čahlanoglua i predsednika

Inter Milan: lunarna razmena između Turama, Čahlanoglua i predsednika

Poznat po svom humoru i dobrom humoru, Markus Turam (26 godina) nije uspeo da ispuni svoju reputaciju. Francuski napadač je, kada je telefonom pričao o tituli Intera iz Milana sa saigračem Hakanom Çalhanogluom (30) i njegovim predsednikom Stivenom Džangom, dozvolio sebi da se našali na račun moguće nagrade posle titule.

I zaista, Markus Thuram se prisetio da su on i njegov saigrač došli u Inter besplatno, kao i da je predsednikov automobil koštao više od njihovih transfera. Turčin je nastavio da kaže da čak i „Kafić je bio skuplji“i da su njih dvojica želeli poklon za svoju ludu sezonu. Na šta je predsednik Zang odgovorio: „Znao sam da je greška biti deo ovog livestream-a“. Urnebesna scena.

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.