Andrea Anjeli sobe Inter Milan

Andrea Anjeli sobe Inter Milan

Sada je i zvanično, Inter iz Milana je osvojio svoju 20. titulu u italijanskoj ligi. Nerazuri su juče u AC Milanu obezbedili titulu. Ova 20. titula omogućava Interu da od sledeće sezone okači drugu zvezdu na dres. Bivši predsednik Juventusa torino Andrea Anjeli brzo je ukazao na to da „Bjankoneri“ već niz godina imaju ovu drugu zvezdu.

I zaista, putem poruke na X, Anjeli je napisao, u rimskim brojevima, da je Juve dobio svoju drugu zvezdu 16. Podsetnik da je „Stara dama“ i dalje suverena na ovom polju, sa svojih 36 titula italijanskog šampionata.

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.