Predsednik Intera u Milanu čestitao svom timu

Predsednik Intera u Milanu čestitao svom timu

Inter iz Milana je sinoć osvojio svoju 20. titulu u italijanskoj ligi na istorijskom rivalu AC Milanu. Uspeh koji je očigledno oduševio Nerazurijeve pristalice, ali i njihovog predsednika Stivena Žanga. Šef Intera je čestitke uputio putem video poruke.

„Vau, 20. Kakav broj! 20 šampionata. 116 godina i evo nas na kraju. Danas je poseban dan, istorijski dan za celu porodicu Nerazuri, dan kada su naša srca ispunjena radošću jer je Inter postigao cilj kojem malo ko može da teži. Danas svi navijači Intera širom sveta slave osvajanje druge zvezde, što je neverovatan znak da smo zajedno ušao u istoriju“.– rekao je on. Inter će od sada imati dve zvezdice na majici, proslavljajući 20 titula reprezentacije u svojoj istoriji.

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.