Inter, Video: Tuča Markusa Thurama pred navijačima AC Milana

Inter, Video: Tuča Markusa Thurama pred navijačima AC Milana

Zvanično je: Inter Iz Milana su ovog ponedeljka uveče krunisani šampioni Italije zahvaljujući pobedi protiv arh-neprijatelja AC Milana (1-2), na terenu San Sira, 33. dana Serije A. Utakmica u kojoj dominiraju igrači Simone Inzaghi golovima Frančeska Acerbija i Markusa Turama. Francuski napadač nije propustio priliku da navijačima Rossonera pruži zaoštrku za svoj novac posle poslednjeg zvižduka.

Po milanskoj kiši, Lilijanin sin je skinuo majicu Intera i okačio je na korner post, na kojem se nalazi grb AC Milana, da bi ga ponosno mahao kao zastavicom. Dok je stadion San Siro – Đuzepe Meazza zvanično bio dom Rossonera, kod kuće u ponedeljak uveče, bivši igrač Borusije Mönchengladbach spreman je da proslavi noć daleko.

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.