OM: Lacio Roma postavila svoje uslove da trajno potpišu Guendouzi

OM: Lacio Roma postavila svoje uslove da trajno potpišu Guendouzi

On je jedan od velikih gubitnika Marselinovog dolaska ovog leta na klupu OM-a. Ključni igrač Marseja poslednjih sezona, Mateo Guendouzi je konačno pozajmljen Laciju Romi na samom kraju prozora letnjeg transfera. I do sada je njegova sezona u italijanskoj prestonici bila uspešna. Važan u očima Mauricija Sarija, 25-godišnji francuski internacionalac je degradiran na klupu od dolaska Igora Tudora. Međutim, iako odnosi između njih dvojice nisu bili najsrdačniji na svetu od njihove burne kohabitacije na Canebièreu, budućnost veznog igrača najverovatnije leži u Rimu. Klub iz Lacija je postavio i dva uslova da se bivši čovek Arsenala trajno regrutuje.

Zaista, prema RMC, jedan od njih je da Lacio završi u prvih 10 serije A. Trenutno sedmi, klub iz Rome je na putu da ostvari taj cilj pošto su devet bodova ispred jedanaestoplasiranog Monce. Drugi uslov je da Lacio osvoji Coppa Italia. Posle poraza u prvom delu polufinala od Juventus Torina, oni će morati da prevaziđu deficit od dva gola kako bi se kvalifikovali ovog utorka u Rimu. Naše kolege dodaju da će ispunjenje jednog od njegova dva uslova biti dovoljno da se bivši čovek Herte Berlin pridruži Laciju na stalnoj osnovi. Drugim rečima, velike su šanse da Mateo Guendouzi ostane u italijanskoj prestonici sledeće godine. Od tada do danas, OM će povratiti 13 miliona evra u ovom transferu.

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.