Bolonja: Stefano Pioli je kontaktiran za period posle Mote

Bolonja: Stefano Pioli je kontaktiran za period posle Mote

To više nije iznenađenje ali budućnost Tijaga Mote se sve više piše od Bolonje, kako smo ekskluzivno otkrili u martu prošle godine. I zaista, italijanski trener je već obavestio svoju upravu da je dobio konkretne pristupe od nekih klubova uključujući i Juventus koji to čine apsolutnim prioritetom. Još uvek u dobroj poziciji da stavi u džep kartu za Ligu šampiona, uprava Bolonje naporno radi na predviđanju odlaska italijanskog taktičara i nekoliko profila su se oglasili poslednjih nedelja od strane direktora. U tom smislu, prema našim izvorima, menadžment Bolonje, artikulisan oko predsednika Džoija Saputa, već je otkucao ime Stefana Piolija kao mogućeg naslednika.

Aktuelni trener AC Milana je na mestu izbacivanja na strani Rossonera i Rossobl namerava da to iskoristi kako bi ga napravio njihovim budućim trenerom. Poslednjih dana izvršeni su prvi kontakti između kluba Emilija-Romanja i predstavnika Stefana Piolija. Prema našoj dodatnoj nesmotrenosti, Vinćenco Italijano, koji je bez ugovora sa Fiorentinom, i Alesio Dionisi, koji je bez kluba od odlaska iz Sasuola, takođe su na užem spisku Bolonje. U svakom slučaju, sve nas navodi da verujemo da se Rossobl priprema za blisku budućnost bez Tijaga Mote uprkos veoma lepom 4.

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.