Žoze Murinjo objasnio pad Pola Pogbe

Žoze Murinjo objasnio pad Pola Pogbe

Pol Pogba (31) je bio pozitivan na testosteron u avgustu tokom utakmice Serije A između Juventusa Torina i Udinesea i suspendovan je iz svih aktivnosti vezanih za fudbal na četiri godine od strane italijanskog anti-doping tribunala. Iako je Francuz obavestio o nameri da uloži žalbu Arbitražnom sudu za sport, ovaj drugi neće moći da igra ili čak trenira do septembra 2027. ako sankcija bude potvrđena. Kraj karijere pomerio je fudbalske ličnosti koje su radile sa njim.

Nedavno ga je poznavao Žoze Murinjo tokom boravka u Mančester junajtedu. „Jedina stvar koju govorim je da se to dešava skoro svima u nekom trenutku vaše karijere: nekako gubite osećaj ko ste i šta treba da budete. Sezona nakon što je Francuska osvojila Svetsko prvenstvo 2018, mislim da se Pol vratio drugačiji. Svetsko prvenstvo ga je dovelo u dimenziju u kojoj fudbal nije bio najvažnija stvar za njega.“, objasnio je tehničar Telegraf, uveravajući da uopšte nije zadovoljan situacijom oko veznog igrača.

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.