Serie A: Torino ispustio bodove protiv Frosinonea

Serie A: Torino ispustio bodove protiv Frosinonea

Nastavak 33. kola Serije A ovog nedeljnog popodneva. Klub iz Torina dočekao je promovisanog Romana od Frosinonea, na njihovom terenu na stadionu „Stadio Olimpico Grande Torino“. Ovaj meč je bio prilika da domaća strana započne ubrzanje u trci za Evropu, dok se ljudi Ivana Jurića nadaju da će staviti u džep kartu za C3 ili C4. Prvo poluvreme je bilo prilično podeljeno između dva italijanska tima, iako je tempo bio prilično mali uprkos nekim šansama na obe strane.

U drugom poluvremenu Granata je efektno stavila nogu na loptu ali nikada nije stvorila jasne šanse. Jedino je logično da su dve ekipe jedna drugoj ostavile nerešen rezultat bez golova (0-0). Torino je na ovacijama pustio dragocene bodove u italijanskoj ligi uprkos ovom solidnom 9. mestu, dok Frosinone uzima važan dodatni bod ali ostaje u crvenoj zoni Serije A sa svojom 18. pozicijom. Granata će sledećeg vikenda otputovati u Lombardiju gde će preuzeti lidere Intera, dok će Leoni ugostiti Salernitanu u ključnom meču u misiji ostanka u ligi, na italijanski meč 34.

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.