Serie A: Lecce pobedio Sasuola

Serie A: Lecce pobedio Sasuola

Ove nedelje, u ranim popodnevnim satima, bila je Serie A sa Lecce koja je putovala u Sasuolo. Važan meč za Sasuola, u crvenoj zoni, i koji je morao da pobedi da bi izašao iz ove zone upravo dok su 4 tima tesna na 2 boda. Ali, nažalost, Leće je napravio kratak rad meštana.

Posle 15 minuta igre, saigrači mladog Francuza Valentina Gendrija već su vodili 2:0. Gendrej je pronašao zadnju mrežu u ovom meču, kao i Patrik Dorgu. Pikoli je u drugom poluvremenu zapečatio pobedu svog tima (3-0 konačan rezultat) i tako potopio Sasuola koji je ostao 19. sa igrom u rukama. Kraj sezone obećava da će biti napet.

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.