Lacio: Opcija kupovine Matea Guendouzija uskoro će biti vežbana

Lacio: Opcija kupovine Matea Guendouzija uskoro će biti vežbana

Mateo Guendouzi se još više zakomplikovao od dolaska Igora Tudora na klupu. Neprikosnoveni starter sa Maurizijem Sarijem, vezni igrač se vratio na klupu kada je Hrvat došao u grad, sa kojim je već bio u sukobu u Marseju. Da stvar bude gora, njih dvojica su se posvađali prošle nedelje na treningu.

U početku, to ne bi trebalo da ugrozi njegovu budućnost u italijanskoj prestonici, smatra Tim. Ukoliko bude samo na pozajmici iz OM-a, francuski internacionalac će svoju opciju kupovine iskoristiti na kraju sezone, kada će Lacio sigurno završiti u top 10 Serije A. Italijanski klub je trenutno 6. sa 8 bodova prednosti u odnosu na 10. OM će dobiti 13 miliona evra, kojima se može dodati 5 miliona evra u bonusima.

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.