AC Milan će se sresti sa Galtier klanom

AC Milan će se sresti sa Galtier klanom

Stefano Pioli u AC Milanu, skoro je gotovo. Kao što je naznačeno La Gazzetta Dello Sport U današnjem izdanju aktuelni trener Rossonera neće nastaviti svoju avanturu na klupi Milana naredne sezone. Imaju to u vidu, viši ešaloni italijanskog kluba naporno rade na pronalaženju naslednika i ime Kristofa Galtijea, bivšeg trenera PSG-a, deo je ovog užeg spiska.

Sa svoje strane, Tim On je rekao i da je za sledeću nedelju već zakazano imenovanje između lidera Milana i predstavnika francuskog trenera. Nakon što ga je pratila Lacio Roma kada je napustio Sent-Etjen 2017. godine, da bi potom video da se njegovo ime pominje u Napoliju prošlog leta, 57-godišnji trener ponovo zavodi na italijanskoj strani. Sada ostaje da se vidi da li će ovakav pristup postati stvarnost u narednim nedeljama…

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.