Lacio: Igor Tudor prekinuo ćutanje o Mateu Guenduzi

Lacio: Igor Tudor prekinuo ćutanje o Mateu Guenduzi

Igoru Tudoru i Mateu Guendouziju nije trebalo dugo da se zagreju. Pošto je pre samo nekoliko nedelja stigao na klupu Lacija, Igor Tudor se ponovo sastao sa Mateom Guendouzijem, koga je već imao pod svojom komandom u OM-u. A odnosi između njih dvojice su već tada bili zategnuti. Tako je neizbežno, kada je hrvatski trener stigao u Rim, dok je Francuz hodao po vodi, očekivali smo nove preokrete i preokrete.

I to se desilo kada su njih dvojica imali prepirku na treningu koja je zapalila italijansku štampu. Igor Tudor je u petak uveče želeo da prekine ćutanje kako bi razjasnio situaciju. „Mateo će sutra (subota) trenirati sa ekipom), biće spreman za Kopa Italia protiv Juventusa. Ima problem sa telemom, nema niиega drugog. Moj odnos sa Mateom je dobar“, rekao je on DAZN. Toliko je jasno.

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.