Serie A: Juventus oteo remi u Kaljariju

Serie A: Juventus oteo remi u Kaljariju

Treći u Seriji A, Juventus je želeo pobedu ovog petka uveče protiv Kaljarija kako bi izvršio pritisak na drugoplasirani AC Milan. Da bismo to uradili, morali smo da uzmemo tri boda što bi nam takođe omogućilo da se malo više distanciramo od Bolonje koja je još uvek u trci za titiljanje podijuma sa 5 utakmica do kraja. Međutim, Juventus je potpuno propustio njihovu utakmicu i u poslednjim trenucima je mogao da otme samo remi (2:2).

Sve je počelo veoma loše na strani Alegrija pošto je Kaljari vodio 2:0 na poluvremenu zahvaljujući dva penala. Prvi je preobratio Đanluka Gaetano pre nego što se Geri Mina pobrinuo za drugog. Tada je izgledalo da je utakmica završena, ali je Vlahovićeće smanjenje deficita na kraju oživelo Juventus koji je gurao napred u poslednjim sekundama meča. I na kraju, to je bio sopstveni gol Alberta Dosena koji je Juventusu doneo nerešen rezultat, pa su ostali na 5 bodova zaostatka za AC Milanom, koji imaju utakmicu u rukama.

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.