Edon Žegrova na policama velikog evropskog kluba

Edon Žegrova na policama velikog evropskog kluba

Odlična od početka sezone, Edon Žegrova (25 godina) dala je snažan doprinos finoj sezoni LOSC-a u Ligi 1. Od dolaska u zimu 2022. godine, kosovski vinger, koji je izglasan za najboljeg igrača meseca za mart u Ligi 1, ubacio je niz izuzetnih nastupa dok je naduvavao svoju ličnu statistiku (10 golova i 9 asistencija na 39 utakmica u svim takmičenjima). Ovo pobuđuje požudu najvećih klubova. Juventus Torino je takođe zainteresovan za igrača Lila, saopšteno je iz Gazzetta dello Sport. U trci za kvalifikacije za Ligu šampiona, „Stara dama“ želi da ojača na krilima. Posle neuspeha slučaja Felipea Andersona, čini se da je Kosovar jedna od poželjnih alternativa po pristupačnoj ceni.

Takođe, prema pisanju dnevnika Pijemonteze, igrač bi italijanski klub sa kojim su odnosi dobri sa LOSC-om koštao oko 15 miliona evra. Juve je zagolicao i druga imena poput Mejsona Grinvuda, koji ima ubedljivu sezonu u Getafeu. Berardijevo ime se takođe pojavilo, mada je slučaj takođe kompleksan pošto bi igrač bio zainteresovaniji da ode da igra u Saudijskoj Arabiji. Turinese će preduzeti akciju kada njihov trener za sledeću sezonu da prednost.

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.