Komo: Sesk Fabregas imenovan za glavnog trenera

Komo unapređen u Serie A!

On će čekati nekoliko meseci, ali sada je zvanično: Sesk Fabregas je glavni trener Koma. Prošlog decembra, bivši igrač Monaka je prešao iz srednjeg trenera u pomoćnika, ostavljajući svoje mesto Osian Roberts, kako bi mogao da prođe svoje trenerske diplome. Klub promovisan u Seriju A je promociju Španca zvanično u petak. « Tako sam srećan što sam započeo ovu sezonu kao glavni trener i zahvaljujem vlasničkoj grupi što mi je poverila ovu poziciju, kaže bivši igrač Arsenala, Barselone i Čelsija u saopštenju za javnost italijanskog kluba. Delim ambicije grupe i verujem da je ovo samo početak gde ovaj klub može da ide. To će biti teška i važna sezona, ali ja i ostatak stručnog štaba smo spremni i svi verujemo. »

« Čast nam je da zvanično imenujemo Sesca za glavnog trenera. Uticaj njegovog znanja, iskustva i strasti već je vidljiv u uspehu prošle sezone i evoluciji našeg stila igre“, rekao je Mirvan Suvarso, zvanični predstavnik grupe vlasnika koji poseduju Como. Verujemo da je ovo samo početak i radujemo se nastavku saradnje sa Sescom ove sezone i u godinama koje dolaze. „ Treba napomenuti da Osian Roberts ostaje u italijanskom klubu, kao šef razvoja.

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.