Iznenađujući novi klub se pozicionira na Anthony Martial

Merkato: Može li Entoni Martijal da se vrati u Ligu 1?

On je još jedan slobodan agent koji može da bude velika stvar za mnoge klubove ovog leta. Sa 28 godina, Entoni Martijal je sada bez ugovora. „Entoni je trenutno na odmoru. Proučavamo različite projekte i biće nam potrebno vreme. Entoni se pobrinuo da bude spreman za svoj novi klub. Trenira normalno već dva meseca. Ima 28 godina. Иuo sam da bi bio previše pohlepan finansijski sa klubovima. Nije istina. Entoni želi ambiciozan projekat za postizanje visokih ciljeva na klupskom nivou i povratak u reprezentaciju Francuske“Poverio se svom agentu Filipu Lamboliju u junu.

Pominjani su interesi saudijskih klubova, MLS-a, pa čak i Meksika, ali se činilo da namera igrača ostaje u Evropi, dok je turska staza takođe istaknuta u štampi te otomanske zemlje. Ove nedelje saznajemo u novinama Ogledalo da se klub sa velikog evropskog prvenstva konačno pozicionirao…

Bio bi ponovo sa mankunskim saigračem

To je komo klub, koji je upravo unapređen u Serie A. Transalpin franšiza koju trenira Sesk Fabregas, koji će takođe angažovati svog bivšeg saigrača Rafaela Varanea, takođe želi da ponudi usluge napadača obučenog u Olimpike Lionnais. On je već razgovarao sa italijanskim klubom, koji ima velike ambicije uprkos statusu promocije.

Engleski mediji takođe ukratko pominju manje-više nejasna interesovanja OL-a i Marseja, ali Jeme je taj koji deluje najozbiljnije u ovom slučaju. Kao i njegov sunarodnik, Entoni Martijal bi zbog toga mogao brzo da otkrije novu ligu i oživi karijeru koja očigledno stagnira već nekoliko godina…

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.