Đovani Di Lorenco najavio ostanak u Napoliju

Đovani Di Lorenco najavio ostanak u Napoliju

Otići će, neće otići, budućnost desnog beka i kapitena Napolija, Đovanija Di Lorenca (30 godina), i dalje je bila veoma neizvesna poslednjih nedelja. Na kraju je igrač doneo odluku i odlučio da ostane uz Partenopei. Lice koje je želeo da objasni u dugom pismu napisanom iz srca.

«Priznajem, imao sam ideju da odem. Osetio sam vaše nezadovoljstvo zbog mene i, kao što je predsednik rekao, osećao sam se napuštenim od strane kluba. Posle pada koji smo doživeli na terenu, sve je bilo razumljivo: vaš bes, frustracija kluba, moje zaprepašćenje (…) Moj odnos sa mojim agentom Mariom Đufredijem prevazilazi profesionalne okvire. Osetio je moju nelagodnost i radio svoj posao, želeći da me zaštiti i deluje u mom najboljem interesu. Niko nije srećniji od mene što ostajem u Napulju. Naš grad zaslužuje da ponovo otkrije ovu radost. Imamo posla i uveravam vas da ćemo to uraditi sa ljutitim licem, kao što je naš trener rekao. Vreme je da podignemo glave. Moramo ovo da uradimo zajedno. Vidimo se u Kastel Di Sangu, a onda, naravno, na stadionu Maradona. Jedva čekam da te vidim pored nas. Kao i uvek. Рovani“ rekao je on.

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.