Mario Baloteli se vraжa u neverovatan klub!

Mario Baloteli se vraжa u neverovatan klub!

Karijera Marija Balotelija je dostojna rolerkostera. Obećavajući u Interu iz Milana, ne potvrđujući se u Mančester sitiju, oživeo je u AC Milanu i nije uspeo u Liverpulu, svoje boje pronašao je u Francuskoj sa OGC Nice i Olimpikom de Marsej između 2016. i 2019. godine. Međutim, od tada je bilo komplikovanije. Stints u Breši, Monci, Adani Demirspor i FK Sion gde je održao častan nivo, ali gde je i dalje daleko od očekivanja koja su mu bila postavljena.

Odsutan iz italijanske reprezentacije od 2018. godine, desnonogi igrač nastavlja da se zabavlja gomilajući golove uprkos svemu. Prošle sezone je malo igrao zbog velike povrede sa Adanom Demirspor, ali je ipak postigao 7 golova i isporučio 1 asistenciju na 16 utakmica. Još uvek u stanju da izrazi svoj fudbal, starosedelac Palerma je već nekoliko dana oslobođen bilo kakvog ugovora i isteka zakupa sa svojim klubom.

Dogovor je postignut

Sposoban da potpiše sa timom po svom izboru, Mario Baloteli bi mogao da napusti Evropu prvi put u karijeri. Zaista, brazilski mediji TNT Sportovi izveštava o interesovanju tima Paulista i Korintijansa. Interesovanje koje je počelo pre nekoliko dana otkako smo saznali da su kontakti počeli kada je Antonio Oliveira (smenjen 2. jula) još uvek bio trener Timãa. Uzimajući temperaturu, Korintijans je očigledno ubrzao ovaj dosije.

I zaista, ove srede popodne postignut je dogovor posle pregovora brazilskog kluba i posrednika za dolazak Marija Balotelija. Igrač bi tražio mesečnu platu od 1,5 miliona Reala, odnosno oko 250.000 evra. Velika suma koju sadašnja 17. i prva zona relegacije u brazilskoj ligi izgleda mogu da plate. Mario Baloteli u Brazilu? Sve љto nedostaje je potpis.

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.