Inter: loše vesti za Mehdija Taremija

Inter: loše vesti za Mehdija Taremija

Oslobođen bilo kakvog ugovora od završetka svoje avanture u FK Porto, Mehdi Taremi će potpisati za Inter iz Milana. Prema Calciomercato, dvogodišnji ugovor, sa opcijom godine, sa platom od tri miliona evra godišnje, čeka Iranca. Pored toga, rodom iz Bušehra trenutno se nalazi u Italiji.

Ipak, tokom pregovora stigle su neke loše vesti. Takođe, prema pisanju transalpinnih medija, rokovi za dobijanje portugalskog pasoša za 31-godišnjeg napadača nisu ispoštovani. Taremi stoga nema neophodne papire koji bi mu omogućili da se slobodno kreće evropskom oblašću. Pošto je Iranac, on će stoga zauzmu mesto van EU. Nešto što italijanski šampioni nisu predvideli, a koji vide da im je plan za ovaj transfer prozor malo poremećen. Međutim, to neće promeniti ništa u vezi njegovog budućeg potpisivanja sa Nerazuri.

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.