Renes će potpisati hrvatskog internacionalca

Renes će potpisati hrvatskog internacionalca

Starter sa Hrvatskom na Euro 2024, Marin Pongračić (26 godina) nije doživeo veliko takmičenje. U teškoćama kao i njegovi saigrači, centralni odbrambeni igrač je eliminisan u grupnoj fazi. Ne očekuje se da će se čovek koji ima 10 kapica sa Vatrenijem vratiti u Leće sledeće godine.

Posle dve godine provedene u Seriji A, bivši igrač Salcburga, Volfsburga i Borusije Dortmund je na putu za Ligu 1 prema Sky Italia. I zaista, Stade Rennais bi postigao dogovor sa Lećeom o transferu od 15 miliona evra kako bi ojačao svoj odbrambeni sektor.

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.