Sve je samouvereniji u Rafaelu Varaneu

Rafael Varane najavio odlazak iz Mančester junajteda

Ne očekuje se da Rafael Varane završi karijeru »ili u Real Madridu, Mančesteru ili LensuKao što se nadao pre nekoliko meseci. Francuzu treba vremena da pronađe novi izazov, on koji je sada slobodan po isteka ugovora sa Mančester junajtedom.

Ponudio sam mu da doрe da pokuљa da ostane u Seriji A. Promovisani klub predvodio je izvesni Sesk Fabregas, koji je iskoristio svoj adresar da regrutuje. Prema Sky Sport Italia, postoji optimizam u vazduhu čak i ako branilac još uvek nije dao zeleno svetlo.

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.