Čvrst stav Napolija za Di Lorenca

Čvrst stav Napolija za Di Lorenca

Kada je agent Đovanija Di Lorenca pomenuo, pre nekoliko nedelja, mogućnost da vidi odlazak svog klijenta, Napoli je objavio prvu izjavu u kojem se navodi da ne namerava da proda svog kapitena. Ako su se glasine o potencijalnom odlasku 30-godišnjeg igrača potom smirile na neko vreme, ponovo su se nastavile. Suočen sa ovom situacijom, Napoli je želeo da razjasni, ove srede, situaciju oko budućnosti svog desnog beka. « Napoli je u nekim medijima pročitao da je i dalje potrebno pojašnjenje između kluba i Đovanija Di Lorenca. Očigledno, ovi mediji su slabo obavešteni, pošto je ‘pojašnjenje’ između kluba i njegovog kapitena već održano, pozitivno, pre nekoliko nedelja, objašnjava napolitanski klub, na svom X nalogu. Stoga je jasno da Di Lorenco jeste i da će biti kapiten i centralni deo Napolija u narednim godinama. »

Napoli nije tip koji bi dozvolio svojim igračima da lako odu. Ova situacija podseća na situaciju Khvicha Kvaratskhelia, čiji su agent i otac nagovestili da ne želi da nastavi svoju avanturu sa italijanskim klubom. Klub Aurelija De Laurentiisa odmah je reagovao saopštenjem, kako bi zatvorio vrata odlasku.

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.