Napoli angažovao Rafu Marina

U toku je prozor letnjeg transfera Napolija. Na marginama ozvaničenja Alesandra Buongiorna, koji se očekuje da u petak u Kampaniji prođe lekarski pregled, italijanski šampion Antonio Konte iz 2023. godine ponudio je usluge Leonarda Spinacole, slobodne od isteka ugovora sa AS Romom. Posle 31-godišnjeg odbrambenog igrača red je na Rafu Marina da se pridruži Partenopeiju.

Ponovo u Real Madridu posle uspešne čarolije pozajmice sa Alavésom, 22-godišnji odbrambeni igrač nije imao nameru da dugo ostane u španskoj prestonici i zbog toga će otkriti Serie A.Rafa je ponosan što je jedan od nas!„, navodi se u zvaničnom saopštenju napolitanskog tima na svom X nalogu u sredu. Pošto je između 2021. i 2023. igrao za rezervni tim Bele kuće, rodom iz Gvadajoza nikada nije imao priliku da igra sa prvim timom Madriđana.

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.