Juventus predstavio podatke o operaciji „Khephren Thuram“

Juventus na pragu potpisivanja Khéphren Thuram

Khephren Thuram je juventusov novi potpis. Kao i njegov otac pre 23 godine, vezni igrač se pridružuje klubu iz Pijemonteze gde je potpisao petogodišnji ugovor. OGC Nice gubi jednog od svojih rukovodilaca ali i trlja ruke otkako je Thuram regrutovan na besplatan transfer iz Monaka 2019. godine.

Aiglonci povratili 20 miliona € u ovom transferu »plaća se tokom tri finansijske godine“ piše u saopštenju torina. Kao bonus biće dodat još jedan detalj ove operacije, 600.000 evra. Lepa količina koja će popuniti merkato kovertu Azurne obale.

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.