Leonardo Spinacola se odbija u Napoliju

Napoli: Leonardo Spinazzola na putu

Pod vođstvom Antonija Kontea, Napoli je počeo svoju operaciju obnove na kraju isprobane sezone 2023-2024 probušene razočaravajućim 9. mestom u Seriji A. U cilju izgradnje tima sposobnog da se takmiči na svim frontovima, italijanski trener je identifikovao nekoliko pojačanja uključujući Leonarda Spinacolu. Slobodan od isteka ugovora sa AS Romom, svestrani 31-godišnji odbrambeni igrač potpisao je u sredu dvogodišnji ugovor sa Partenopeijem.

Nije izabran za Euro 2024 sa eskadrilom Azurom, aktuelnim šampionom Evrope i eliminisan u 16. kolu od strane Švajcarske, rodom iz Folinja pokušaće da se vrati na pravi put u Napoliju, pošto se mučio da pronađe svoj najbolji nivo od užasne povrede Ahilove tetive 2021. godine. Treba napomenuti da bi Rafa Marin i Alesandro Buongiorni uskoro trebalo da slede taj primer.

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.