OM: Pau López je sve bliže izlazu

OM: Pojavio se drugi italijanski klub za Pau Lopeza

Nakon što je u utorak konačno predstavio Roberta de Zerbija, Olimpique de Marseille će se pomeriti za brzinu kako bi ojačao tokom ovog letnjeg transfer prozora. Ukoliko klub iz Marseja već bude aktivan u pravcu dolazaka (Brassier, Koné), takođe će biti aktivan u pravcu polazaka. Onaj u Pau Lópezu je blizu završetka. Prema Relevo, očekuje se da 29-godišnji golman potpiše za Komo, koji je promovisan u Seriji A, u roku od 24 do 48 sati. Italijanski klub i olimpijski klub finalizuju pozajmicu sa opcijom kupovine 29-godišnjaka.

Stigavši u Marsej 2021. godine, Španac je učestvovao na 127 utakmica za OM. On će se vratiti u ligu koja dobro zna, pošto je od 2019. do 2021. nosio boje AS Rome.

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.