Juventus: Tomazo Barbijeri biće pozajmljen Veneciji

Juventus: Tomazo Barbijeri biće pozajmljen Veneciji

Juventusova leto obećava da će biti događajna na obe strane dolaskom Tijaga Mote. Kada su u pitanju odlasci, „Bjankoneri“ nastavljaju svoju strategiju razvoja mladih grumena iz njihovog Juve NextGen tima. Prema našim informacijama, Tomazo Barbijeri (21 godina), italijanski internacionalac desnog beka, imaće novu pozajmicu sa Venecijom, promovisan u Seriji A. Arancioneroverdi će tako pobediti konkurenciju, uprkos insistiranju Udinesea poslednjih dana.

Prema našoj indiskreciji, transakcija će uzeti oblik 12-mesečnog suvog kredita bez opcije kupovine. I zaista, uprava Torina i dalje ima mnogo nade u svog mladog igrača i ne želi da ga se reši, pošto je pre nekoliko nedelja aktivirao svoje pravo na iskupljenje sa Pizom. Prošle sezone je blistao u dresu Pize. Kao podsetnik, Tomazo Barbijeri je odigrao 31 utakmicu postigavši tri gola i isporučivši tri asistencije, ukupno 2.063 minuta.

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.