AC Milan: Alvaro Morata blizu dolaska

AC Milan: Alvaro Morata blizu dolaska

U potrazi za centarforom za sledeću sezonu, AC Milan je izgleda pronašao svog čoveka Alvara Moratu. Napadač Atlético de Madrida, usred preispitivanja svoje budućnosti, navodno razmišlja o odlasku iz Španije ovog leta. Sa milanske strane, staza je jednoglasna. Igrač, koji je ukupno igrao za Juve četiri sezone, dobro poznaje italijansku ligu i ostavio je prilično dobro pamćenje. On odgovara i profilu koji je u igri tražio upravni odbor Milana.

Prema Gazzetta, Rossoneri su stavili na sto trogodišnju ponudu za ugovor po ceni od 4 miliona evra po sezoni, dok se predstavnici igrača nadaju 4-godišnjem ugovoru sa platom od 5 miliona evra godišnje. Uprkos ovom trenutnom neslaganju, pregovori dobro napreduju i Morata, koji je nedavno rekao „Ne biti srećan u Španiji“ bio bi prilično oduševljen idejom da se pridruži Casa Milanu.

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.