Moise Kean se odbija u Fiorentini!

Moise Kean se odbija u Fiorentini!

Od svoje sjajne sezone 2020-2021 sa PSG-om, Mojze Kin nije pronašao stabilnost u karijeri. Po povratku u Juventus Torino, njegov trening klub, svestrani napadač nikada nije uspeo da podigne konac svog obećavajućeg početka karijere. Autor dvadeset pojavljivanja prošle godine sa Starom damom, 24-godišnji napadač nije postigao gol ni jednom. Transfer je delovao neizbežno, ime rodom iz Verčelija brzo se povezalo sa Fiorentinom.

To se sada radi ovog utorka sa „Violom“ koja je zvanično objavila dolazak italijanskog internacionalca (15 kapica, 4 gola): „ACF Fiorentina želi da najavi potpisivanje Moise Keana iz Juventusa FC u sklopu stalnog transfera. Rođen u Verčeli 28. februara 2000. godine, Kin je igrao i za Helas Veronu, Everton i Pari Sen Žermen. Uprkos mladim godinama, već je osvojio tri Skudetija, dva Italijanska kupa, Kupe de Frans, Italijanski Super kup i Trofej des Čempionšip. Napadač je predstavljao Italiju na svim nivoima, od U15 do seniorske reprezentacije. On je do sada 15 puta kažnjen sa Azurima, postigavši četiri gola u tom procesu.“

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.