AC Milan: Zlatan Ibrahimović izbacio Divoka Origija iz tima

AC Milan: Zlatan Ibrahimović izbacio Divoka Origija iz tima

Zlatan Ibrahimović nije ništa strašno. Šveđanin, sada sportski savetnik AC Milana, najavio je degradaciju rezervnog tima Divoka Origija, ali i tima Fode Balo-Turea. „Divok Origi i Fodé Ballo-Touré nisu deo naših planova. Oni će biti deo omladinskog tima jer nisu deo našeg projekta.“

Pozvan da napusti klub ovog leta, bivši napadač Liverpula ostaje na komplikovanom iskustvu u Premijer ligi. Na pozajmici u Notingem Forest, Belgijanac je ove sezone postigao samo jedan gol na 22 utakmice i nije uspeo da se uveri preko Lamanša.

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.