Juventus: Khéphren Thuram je stigao u Torino!

Tijago Motin Juventus ide na Khéphren Thuram

Samo je pitanje sata kada će Khéphren Thuram zvanično biti igrač Juventusa. Kao što je italijanski klub pokazao, vezni fudbaler OGC Nice stigao je jutros u Torino i na licu mesta će proći lekarski pregled, a potom potpisati sa „Bjankonerima“. Kako smo otkrili, Juve će platiti 25 miliona evra (uključujući bonuse) kako bi obezbedio usluge 23-godišnjeg francuskog internacionalca.

Kada ugovor bude potpisan, Khéphren Thuram će odmah biti dostupan Tijago Moti. Vezni igrač, koji je trebalo da učestvuje na Olimpijskim igrama sa Les Bleusom, nije na listi Tjerija Henrija. Juventus je odbio da pusti svog novog igrača, koji bi već u sredu mogao da bude prisutan na treningu.

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.