FK Porto zvanično osnio odlazak Mehdija Taremija

FK Porto zvanično osnio odlazak Mehdija Taremija

Na kraju ugovora u FK Porto, Mehdi Taremi (31 godina) zvanično više nije igrač portugalskog kluba. „Zmajevi“ su odlazak svog napadača učinili zvaničnim, posle 182 meča i 91 gola od 2020. godine. Očekuje se da će u narednih nekoliko sati iranski napadač potpisati sa Interom iz Milana gde će se takmičiti sa Markusom Turamom, Lautarom Martinezom ali i Hoakinom Koreom, Sebastijanom Espozitom i Hoakinom Koreom…

„Imala sam kratak razgovor sa Simonom Inzaghi i on je imao lepo mišljenje o meni. Ako je 99 dostupan, izabraću ga. Ronaldo je najbolji fudbaler u istoriji, on je moj model inspiracije“– rekao je glavni igrač zabrinut, kada su ga pitali o predstojećem dolasku u Inter.

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.