Juventus: Tami Abraham na meti da pojača napad

Juventus: Tami Abraham na meti da pojača napad

Tami Abraham, sledeća na listi Tijaga Mote? Prema informacijama iz Gazzetta Dello Sport, engleski napadač Rome je navodno na radaru Juvea kako bi pojačao napad naredne sezone. Pre nego što obezbede usluge bivšeg igrača Čelsija, „Bjankoneri“ bi želeli da počnu tako što će napraviti mesta rastavši se sa Arkadijušom Milikom i njegovom velikom platom.

Žrtva krucijalnog pucanja ligamenata u poslednjem meču sezone 2022-2023, Abraham se vratio na teren u aprilu i čini se da se potpuno oporavio od povrede. Juventus nije sam po tom pitanju, međutim, AC Milan bi takođe pomno pratio engleskog internacionalca. Posle Daglasa Luiza, Képhren Thurama i potencijalno Teun Koopmeinersa, Tami Abraham bi mogao da bude novi regrut Stare dame koja gori na početku prozora transfera.

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.