LOSC: Dva evropska giganta su veoma zagrejana za Jusufa Jazićija

LOSC - OL: Yusuf Yazici se odlepio povređen

Jusuf Jazići je izazvao interesovanje od kada je objavio da odlazi iz Lila. Pošto je stigao do kraja ugovora sa Doguesima, turskog napadačkog veznog igrača pažljivo bi pratili AC Milan i Fenerbahče prema informacijama iz RMCSport.

Ovaj 27-godišnjak, koji je trenutno na evro sa Turskom, još uvek nije doneo odluku o svojoj budućnosti, ali bi mogao brzo da donese odluku posle Evra. U slučaju odlaska u Rossonere, Jazići bi se ponovo sastao sa Paulom Fonsečom sa kojim je već radio u Lilu i koji bi želeo da se ponovo sastane sa njim u Lombardiji.

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.