Juventus i OGC Nice postigli dogovor oko transfera Kefrena Turama

Juventus i OGC Nice postigli dogovor oko transfera Kefrena Turama

Sapunica Kephren Thuram u Juventus Torinu pronalazi rešenje. Posle višednevnih pregovora između Stare dame i OGC Nice, dva kluba se samo što nisu zaključila. Prema našim informacijama, u utorak je u utorak u vreme ručka postignut dogovor o transferu 23-godišnjeg veznog igrača. Ovaj sporazum dolazi u trenutku kada je Adrijen Rabiot zvanično napustio Pijemont, čiji je ugovor istekao 30. juna.

Ako su sva svetla zelena, još uvek postoji nekoliko formalnosti. Očekuje se da će francuski internacionalac (1 kapa) narednih dana biti podvrgnut lekarskom pregledu. Ukupan finansijski iznos (fiksna naknada i bonus) ove operacije iznosi 25 miliona evra. Dok mu je ostalo još samo godinu dana ugovora u Teretani, Markusov mlađi brat uskoro će imati prvo iskustvo u inostranstvu i to ne bilo gde pošto će se vratiti u zemlju rođenja.

Kephren Thuram skreće u ćošak

Sin Lilijan Turam rođen je u Ređo Emiliji 2001. godine kada je njegov otac igrao za Parmu. Preduzimanjem ovog koraka, Kephren Thuram će imati za cilj da uđe u jedanaest tijago Mote, novog trenera Torina. Imaće neke konkurente u svojoj oblasti igre sa Nikolom Fađolijem, Fabiom Miletijem, Manuelom Lokatelijem, ako ovaj drugi ostane u klubu, ali pre svega Daglas Luiz, glavni regrut ovog letnjeg transfer prozora, regrutovan je za oko 50 miliona evra iz Aston Vile.

Posle toga, bivši Monegasque će moći da razmišlja o reprezentaciji Francuske, koju je samo jednom pozvao Didije Dešamp. Da bi to uradio, on će morati da pokaže veću doslednost od onu prikazanu na Azurnoj obali. Uprkos njegovim neospornim kvalitetima, vezni igrač je prečesto duvao toplo-hladno u svojim nastupima (29 utakmica u svim takmičenjima ove sezone, 1 gol i 1 asistencija). On će morati da radi duplo više u vrhunskom klubu.

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.