Loum Tchaouna potpisuje sa Lacio Romom

Loum Tchaouna potpisuje sa Lacio Romom

Bivši igrač Stade Rennais, Loum Tchaouna će nastaviti svoj napredak sa serie A gigantom, kao što smo i najavili. Posle veoma dobre sezone sa Salernitanom (8 golova, 4 asistencije u svim takmičenjima), 20-godišnji napadački vezni igrač je upravo potpisao sa Laciom Rimom.

„S.S. Lacio najavljuje definitivnu kupovinu sportskog ugovora igrača Louma Tchaouna, iz SAD Salernitana“, objašnjava stanovnik Serije A u kratkom saopštenju. Ova operacija će omogućiti Stade Rennais da povrati nekoliko miliona evra. Klub iz Bretona je pregovarao 30% o budućoj prezasićenosti kada je otišao

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.