Juventus potpisao za Daglasa Luiza

Blokiran transfer Daglasa Luiza u Juventus

Kao što se i očekivalo, Juventus Tijaga Mote je najavio prvog regruta. U saopštenju objavljenom u nedelju, „Aston Vila može da potvrdi da se Daglas Luiz pridružio Juventusu. Nakon što je karijeru počeo u Vasku da Gami u rodnom Brazilu, vezni igrač je potpisao za Vilu u leto 2019. Napušta Vilu pošto je odigrao više od 150 mečeva sa klubom“..

Bivši igrač Siti grupe, koji je sa ekipom Birmingema od 2019. godine, zbog toga se obavezao Juventusu u onome što bi trebalo da bude prava operacija. Prema pisanju engleske štampe, Aston Vila će za ovaj transfer dobiti 20 miliona evra, kao i dvojica igrača torina, za ukupnu sumu od oko 50 miliona sa bonusima: Amerikanca Vestona Mekenija, kao i Engleza Semjuela Iling-Žuniora, koji bi trebalo da bude zvaničan u tom procesu.

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.