Rafael Varane na pragu ulaska u potpuno neočekivani klub!

Mančester junajted je pronašao zamenu Rafaela Varanea

„Završiću karijeru ili u Madridu, Mančesteru ili Lensu. Naravno, neću igrati za drugi klub. Ali Madrid, meni to deluje komplikovano, obično se ne vraćamo tamo. Najverovatnije danas ću završiti u Mančesteru ili Lensu.“. U intervjuu za GQ u martu 2023. godine, Rafael Varane, čiji ugovor ističe krajem juna, imao je sasvim jasne reči o kraju karijere.

Od tada su se pojavili novi kandidati, poput Intera Majamija, američke franšize u kojoj igraju Lionel Mesi, Serhio Buskets, Luis Suarez i Žordi Alba. Međutim, francuski odbrambeni igrač bi mogao da iznenadi sve… Imajte ovo na umu, a prema poslednjim informacijama iz Sky Italia, potvrđeno od strane Relevo, Rafael Varane je doputovao u Komo gde će razgovarati sa direktorima italijanskog tima i njegovim trenerom Seskom Fabregasom.

Varane u Seriji A?

Autor jednog gola na 22 utakmice Premijer lige prošle sezone, bivši odbrambeni igrač Real Madrida i RC Lensa bi tako mogao sebi da ponudi novi izazov koji je, najblaeme rečeno, neočekivan. Nakon što je dolazak Andree Beloti postao zvaničan i veoma aktivan od otvaranja transfer tržišta, poput njegovog pokušaja da regrutuje Pau Lopeza, nedavno promovisani transalpin izgleda, u svakom slučaju, spreman da zada veliki udarac tokom ovog letnjeg prozora, čak i ako Sky Italia takođe precizira da je AS Roma takođe na osmatračnici…

Sa Varaneom, Komo bi zaista ponudio sebi iskusnog igrača, vrednog defanzivnog i sposobnog da režira svlačionicu. Moguće veliko pojačanje za ekipu Lombarda, koja se sprema da se bori za ostanak u eliti italijanskog fudbala. Sa 479 profesionalnih mečeva (21 gol, 8 asistencija), bivši francuski internacionalac (93 kapice, 5 golova) ponudio bi sebi novi uzbudljiv izazov pošto je okusio Ligu 1, La Ligu i Premijer ligu…

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.