Juventus na pragu potpisivanja Khéphren Thuram

Juventus na pragu potpisivanja Khéphren Thuram

Ključni igrač OGC Nice poslednjih sezona, Khéphren Thuram će napraviti korak napred sledeće sezone ulaskom u drugi klub. Vezni fudbaler Nice će potpisati sa Juventusom u Torinu. Prema informacijama iz Nebeski sport– Tijago Mota ga želi u svojim redovima za sledeću sezonu, a to bi moglo da se desi veoma brzo.

Italijanski mediji nagoveštavaju da Starica želi da zatvori dosije do sledeće nedelje. Nica traži 20 miliona evra za Khéphren Thuram, dok je italijanski klub spremniji da ponudi 15 miliona evra plus 5 miliona evra u bonusima. Da bi regrutovali Francuza, „Bjankoneri“ će prodati Moise Keana, koji odlazi u Fiorentinu. Torinska strana nastavlja da radi na ozbiljnom tragu Daglasa Luiza. Sa Khéphren Thuramom, Brazilac bi takođe mogao da nadoknadi Juventusov vezni red sledeće sezone.

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.