OM: Pojavio se drugi italijanski klub za Pau Lopeza

OM: Pojavio se drugi italijanski klub za Pau Lopeza

Stvari se kreжu u svim pravcima u Olimpique de Marseille. Ukljuиujuжi i pravac polazaka. Ranije tokom dana, italijanska štampa nam je rekla da će klub iz Komoa, promovisan u Seriji A, biti veoma blizu dogovora sa golmanom Pau Lopezom. Prema ugovoru do 2026. godine, Španac ne bi zadržao lidere Marseja koji već imaju oko na Illana Meslijea da ga zameni.

Veиeras Nebeska Italija dodaje da je u ovaj slučaj upao još jedan transalpinski tim. To je Рena. Posle pregovora sa OM stalnim transferom Vitinhe, Rossoblu bi imao prednost da ponudi transfer u Marsej dok bi Komo želeo samo pozajmicu.

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.