Moise Kean je na pragu odlaska iz Juventusa

Moise Kean je na pragu odlaska iz Juventusa

Mojze Kin se sprema da napusti Juventus. S tim da mu je ostalo još godinu dana ugovora sa trening klubom, napadač je na pragu da se pridruži Fiorentini. Na osnovu informacija iz Sky Sport Italia, ostalo je još samo da se dogovorimo oko uslova ugovora, ali igrač je već rekao da se pridruži „Violi“.

Sledeći sastanak mora da se održi između lidera kluba iz Firentine i predstavnika 24-godišnjeg italijanskog internacionalca (15 kapica, 4 gola) kako bi se pronašao zajednički jezik. Fiorentina i Stara dama postigle su dogovor o trajnom transferu koji se procenjuje na oko 12 miliona evra.

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.