Napoli izmiruje račune sa PSG i Naserom Al-Kalaifijem

PSG: Žan-Mišel Larqué oštro kritikovao upravu Nasera Al-Kalaifija

Khvicha Kvaratskhelia će biti jedan od velikih agitatora ovog letnjeg transfer prozora za 2024. I to sa dobrim razlogom, nekoliko klubova, uključujući i Pari Sen Žermen, žele da ga potpišu ovog leta. Napoli se logično nada da će ga zadržati, ali pratnja igrača je bila veoma jasna. „Želimo da napustimo Napoli, ali sada svi čekamo Euro 2024. Sa Konteom, Napoli ima velike planove. Siguran sam da će se ponovo kvalifikovati za Ligu šampiona sledeće sezone i boriti za Skudeto. Ali to ne znači da Kvaratskhelia želi da ostane tamo, ne verujem.“, poverio se svom agentu Mamuki Jugeli sredinom juna.

Proglašava se rat između Napolija i klana Kvara, dok rukovodstvo Partenopeija ne odustaje. Ako se čini da Viktor Ozihen ima izlaznu potvrdu, Gruzijac bi mogao da ode samo pod jednim uslovom prema pisanju italijanske štampe: zainteresovani u klubu će morati da stave na sto iznos od 120 miliona evra. Prilično zabranjena cena…

Kopač za Nasera

Ove srede u Napulju, Antonio Konte je predstavljen kao novi trener kluba. Italijanski taktičar je iskoristio priliku da potvrdi da računa na Kvaratskheliju: „Činjenica ostaje, bio sam veoma kategoričan po tom pitanju, ne bih želeo da u budućnosti bude ova sapunica. To nisu nove informacije koje dajem, s obzirom da je predsednik i ranije govorio o tome.“.

Zaista, sumporni Aurelio de Laurentiis je takođe pomenuo slučaj Kvara. „Što se tiče Kvare, sešću sa Manom, Čiavelijem, Kvarom i njegovim agentom, nama. Daću mu predlog za ugovornu promenu, ne vidim nikakve probleme sa njim.“prvi put je rekao. Potom se uhvatio u koštac, ne imenujući ga, Naser Al-Kalaifi, optužujući pariskog predsednika da je prišao igraču, a da nije prošao kroz Napoli: „Onda ima i onih koji mogu dati ponude, a da nas ne kontaktiraju, možda i klubovi u kojima je prisutan i predsednik ECA… Više se ne iznenađujem da znam ko je u pravu ili ne. Trudim se da budem fer.. Poruka je proљla.

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.