Danijele de Rosi produžio ugovor sa Romom

AS Roma: De Rosi potpisao dodatno vreme

Danijele de Rosi, koji je u januaru prošle godine stigao na klupu Rome posle odlaska Žozea Murinja, imao je odličnu drugu polovinu sezone koja je ubedila članove uprave da mu veruju na duži rok. Bivši amblematični vezni igrač produžava ugovor do 2027.

Informaciju je upravo zvanično izneo La Louve, potvrđujući komentare koje su 18. „AS Roma sa zadovoljstvom ozvaničuje obnavljanje ugovora Danijelea De Rosija na mestu tehničkog direktora prvog tima do 2027.“ De Rosi, koji sada ima 40 godina, nosio je dres Giljorosa 616 puta tokom igračke karijere.

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.