Komo: Andrea Belotti prva zvezda regruta leta

Komo: Andrea Belotti prva zvezda regruta leta

Kao što je ekskluzivno najavljeno, Andrea Belotti je potpisao za komo klub, promovisan u Serie A: „Andrea Belotti potpisuje privremeno za Komo 1907. Fudbalski klub Komo 1907 sa oduševljenjem objavljuje preliminarno potpisivanje Andree Belotija koji će postati igrač Komoa 1. jula 2024. godine. Napadač, koji je bio deo italijanskog tima koji je osvojio Titulu šampiona Evropskog prvenstva 2020, potpisao je dvogodišnji ugovor. On stiže iz Fiorentine gde je bio na pozajmici iz Rome.“, navodi se u saopštenju.

Rođen u Lombardiji, 30-godišnjak je bio motivisan idejom da se vrati u svoj region. Neko vreme u potrazi za evropskim projektom, opredeljenje Andree Belotija bilo je za sportski projekat u kojem može da se nametne kao neprikosnoveni starter u nadi da će povratiti svoje mesto u nacionalnom timu. Kao podsetnik, imao je 113 golova na 251 utakmici u Torinu.

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.